Toiminto

Liiketoiminnan koulutus

Connect

Liiketoiminnan koulutusalalla pääset työskentelemään nuorten ja aikuisten osaamisen kartuttamiseksi vaihtelevissa oppimisympäristöissä. Koulutuksessa on jatkuvasti noin 600 opiskelijaa tavoittelemassa merkonomin tutkintoa tai kaksoistutkintoa ja työllistymistä monipuolista liiketalouden osaamista vaativiin tehtäviin.

Liiketoiminnan asiantuntijamme ovat aktiivisesti mukana opetuksen suunnittelussa ja toteuttamisessa sekä oppimisen ohjauksessa, osaamisen arvioinnissa ja uraohjauksessa. Työntekijöidemme osaamisessa korostuvat pedagogiset valmiudet, työelämä- ja palvelutaidot sekä käytännön kokemus liiketaloudellisesta toimintaympäristöstä. Tarjolla olevat monipuoliset työtehtävät opettavat tekijäänsä. Lisäksi annamme mahdollisuuksia kouluttautua ja täydentää omaa osaamista eri tavoin. 

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Perho Liiketalousopistossa teet työtä tulevien ammattilaisten koulutuksen ja urakehityksen hyväksi. Missionamme on luoda menestymisen mahdollisuuksia opiskelijoillemme ja koulutusalojemme työnantajille.

Juuremme ja omistajamme ovat vahvasti suomalaisessa yrityselämässä. Koulutusalamme tuottavat uusia kykyjä liiketoiminnan, matkailualan ja ravintola-alan organisaatioiden tarpeisiin. Tutkimme, kehitämme ja verkostoidumme ollaksemme koko ajan parempia ammattilaisten palvelijoita.

Arvoiltamme olemme palveleva, vastuullinen, innostava ja edelläkävijä. Ovatko nämä arvot myös sinulle tärkeitä ja olisitko kiinnostunut työskentelemään meillä?

Perhogatan 11
00100 Helsingfors Ajo-ohjeet info@perho.fi 09 350 9210 Näytä sijainti

Malmin kampus

Vanha Helsingintie 13
00700 Helsinki Ajo-ohjeet info@perho.fi 09 350 9210 Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta