Toiminto

Matkailualan koulutus

Connect

Matkailu avartaa, mutta uusien ammattilaisten kouluttaminen muuttaa matkailualaa. Perho Liiketalousopistossa matkailualan opintoja suorittaa vuosittain noin 200 opiskelijaa. Osaamisalasta riippuen heistä valmistuu matka-asiantuntijoita, matkailupalvelujen tuottajia ja vastaanottovirkailijoita. Tiivis yhteistyömme toimialan merkittävien yritysten ja järjestöjen kanssa vie opinnot sinne, missä matkailupalveluja tarjotaan eli kansainvälisille kentille ja matkanvarausjärjestelmiin.

On innostavaa päästä opettamaan sekä ohjaamaan opinnoissa, työssä ja uravalinnoissa kansainvälisiin tehtäviin tähtäävää opiskelijaryhmää. Roolista ja tehtävänkuvasta riippumatta työ vaatii tekijältään käytännön kokemusta matkailualalta, opiskelijalähtöistä palveluasennetta ja vahvaa kielitaitoa. Työskentely matkailun koulutusalalla puolestaan tarjoaa oivan näköalapaikan vauhdilla kehittyvän toimialan organisaatioihin ja palveluinnovaatioihin. 

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Perho Liiketalousopistossa teet työtä tulevien ammattilaisten koulutuksen ja urakehityksen hyväksi. Missionamme on luoda menestymisen mahdollisuuksia opiskelijoillemme ja koulutusalojemme työnantajille.

Juuremme ja omistajamme ovat vahvasti suomalaisessa yrityselämässä. Koulutusalamme tuottavat uusia kykyjä liiketoiminnan, matkailualan ja ravintola-alan organisaatioiden tarpeisiin. Tutkimme, kehitämme ja verkostoidumme ollaksemme koko ajan parempia ammattilaisten palvelijoita.

Arvoiltamme olemme palveleva, vastuullinen, innostava ja edelläkävijä. Ovatko nämä arvot myös sinulle tärkeitä ja olisitko kiinnostunut työskentelemään meillä?

Perhogatan 11
00100 Helsingfors Ajo-ohjeet info@perho.fi 09 350 9210 Näytä sijainti

Malmin kampus

Vanha Helsingintie 13
00700 Helsinki Ajo-ohjeet info@perho.fi 09 350 9210 Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta