Toiminto

Opintojen tukipalvelut

Connect

Jokaisella opiskelijalla on oma yksilöllinen polkunsa ja opintoihin liittyvä ohjelmansa Perho Liiketalousopistossa. Opiskelijaa ja hänen hyvinvointiaan sekä opintojen suorittamista tukevat monipuoliset palvelumme, jotka ovat jokaisen saatavilla matalan kynnyksen periaatteella.

Tukipalveluissa huolehditaan esimerkiksi opintoaikatauluista ja työjärjestyksistä, opintorekisteriin ja -suorituksiin liittyvästä dokumentaatiosta, opintososiaalisten etujen vaatimista toimenpiteistä sekä kommunikaatiosta huoltajien ja viranomaisten kanssa. Lisäksi meillä on erityistä asiantuntemusta opiskelijan tukemiseksi opintoihin, elämän hallintaan ja hyvinvointiin liittyvissä tarpeissa ja haasteissa.

Palveluasenne, aito auttamisen halu ja ratkaisuhakuisuus ovat opintojen tukipalveluiden työntekijän tärkeimpiä ominaisuuksia - tehtävänkuvasta riippumatta. Koulutusalojen tuntemus, hyvät vuorovaikutustaidot ja eri järjestelmien käyttövalmiudet ovat myös arvossaan. Kysymys on palveluammattilaisten asiakaslähtöisistä tehtävistä, joissa tekemisen kohteet ja työpäivien sisältö vaihtelevat.
Perho Liiketalousopistossa teet työtä tulevien ammattilaisten koulutuksen ja urakehityksen hyväksi. Missionamme on luoda menestymisen mahdollisuuksia opiskelijoillemme ja koulutusalojemme työnantajille.

Juuremme ja omistajamme ovat vahvasti suomalaisessa yrityselämässä. Koulutusalamme tuottavat uusia kykyjä liiketoiminnan, matkailualan ja ravintola-alan organisaatioiden tarpeisiin. Tutkimme, kehitämme ja verkostoidumme ollaksemme koko ajan parempia ammattilaisten palvelijoita.

Arvoiltamme olemme palveleva, vastuullinen, innostava ja edelläkävijä. Ovatko nämä arvot myös sinulle tärkeitä ja olisitko kiinnostunut työskentelemään meillä?

Perhogatan 11
00100 Helsingfors Ajo-ohjeet info@perho.fi 09 350 9210 Näytä sijainti

Malmin kampus

Vanha Helsingintie 13
00700 Helsinki Ajo-ohjeet info@perho.fi 09 350 9210 Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta