Toiminto

Yhtiön tukipalvelut

Connect

Perho Liiketalousopiston tukipalvelujen yhteisenä tavoitteena on luoda menestymisen mahdollisuuksia opiskelijoillemme ja henkilöstömme jäsenille. Lisäksi tavoitteena on tuottaa yhtiön toiminnan jatkuvuuden kannalta keskeisiä sisäisiä palveluja ja palvella laadukkaasti myös tärkeitä sidosryhmiämme. Yhtiön tukipalveluihin kuuluvat johdon toiminnot, henkilöstöpalvelut ja sisäinen viestintä, IT-palvelut, koulukiinteistöjen ylläpito ja huolto, laatu- ja tietopalvelut sekä markkinointi- ja sidosryhmäviestintä.

Yhtiön tukipalveluiden eri tehtävänkuviin liittyvät vastuut ja osaamisvaatimukset vaihtelevat. Oman vastuualueen erityisosaamisen ja asiantuntemuksen lisäksi jokaisella tukipalveluissa toimivalla on oltava tavoitteellinen työskentelytapa ja hyvät valmiudet reagoida muuttuviin palvelutarpeisiin. Tukipalveluissa tehtäväkenttä on hyvin monipuolinen ja se tarjoaa mahdollisuuksia sekä oman työn että itsensä kehittämiseen.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Perho Liiketalousopistossa teet työtä tulevien ammattilaisten koulutuksen ja urakehityksen hyväksi. Missionamme on luoda menestymisen mahdollisuuksia opiskelijoillemme ja koulutusalojemme työnantajille.

Juuremme ja omistajamme ovat vahvasti suomalaisessa yrityselämässä. Koulutusalamme tuottavat uusia kykyjä liiketoiminnan, matkailualan ja ravintola-alan organisaatioiden tarpeisiin. Tutkimme, kehitämme ja verkostoidumme ollaksemme koko ajan parempia ammattilaisten palvelijoita.

Arvoiltamme olemme palveleva, vastuullinen, innostava ja edelläkävijä. Ovatko nämä arvot myös sinulle tärkeitä ja olisitko kiinnostunut työskentelemään meillä?

Perhogatan 11
00100 Helsingfors Ajo-ohjeet info@perho.fi 09 350 9210 Näytä sijainti

Malmin kampus

Vanha Helsingintie 13
00700 Helsinki Ajo-ohjeet info@perho.fi 09 350 9210 Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta