Toiminto

Perho PROn lisäkoulutus- ja yrityspalvelut

Connect

Perho PRO tarjoaa tutkintotavoitteisen lisäkoulutuksen ja valmennuksen palveluita. Asiakkaina ovat ravintola- ja matkailualan yritykset, työnantajat ja ammattilaiset. Lisäksi yksikön asiantuntijat ovat erikoistuneet kehittämisyhteistyöhön ja hanketoimintaan.

Yksikössä työskentelee myyntihenkisiä ja tarvelähtöisesti palveluja kehittäviä koulutusammattilaisia. Laadukkaiden koulutustuotteiden suunnittelu-, toteutus-, ja kehittämisvalmiuksien ohella Perho PROn työtehtävät vaativat hyvää projektinhallintataitoa.

Perho PROssa saat mahdollisuuden työskennellä näköalapaikalla matkailu- ja ravintola-alan yritysten kanssa. Vaihtuvat toimeksiannot, koulutukset ja kehittämisprojektit varmistavat, että mikään työpäivä ei ole kopio edellisestä. 

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Perho Liiketalousopistossa teet työtä tulevien ammattilaisten koulutuksen ja urakehityksen hyväksi. Missionamme on luoda menestymisen mahdollisuuksia opiskelijoillemme ja koulutusalojemme työnantajille.

Juuremme ja omistajamme ovat vahvasti suomalaisessa yrityselämässä. Koulutusalamme tuottavat uusia kykyjä liiketoiminnan, matkailualan ja ravintola-alan organisaatioiden tarpeisiin. Tutkimme, kehitämme ja verkostoidumme ollaksemme koko ajan parempia ammattilaisten palvelijoita.

Arvoiltamme olemme palveleva, vastuullinen, innostava ja edelläkävijä. Ovatko nämä arvot myös sinulle tärkeitä ja olisitko kiinnostunut työskentelemään meillä?

Perhogatan 11
00100 Helsingfors Ajo-ohjeet info@perho.fi 09 350 9210 Näytä sijainti

Malmin kampus

Vanha Helsingintie 13
00700 Helsinki Ajo-ohjeet info@perho.fi 09 350 9210 Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta