Toiminto

Ravintola-alan koulutus

Connect

Perho Liiketalousopistolla on pitkät perinteet ja vahva osaaminen ravintola-alan ammattilaisten kouluttajana Suomessa. Meidän tutkintomme suorittanut kokki, tarjoilija ja restaurant cook on sekä ammattitaitoinen käden taitaja että reipas ja aktiivinen asiakaspalvelija. Teemme yhdessä töitä noin 500 opiskelijan kanssa näiden taitojen ja valmiuksien kehittämiseksi autenttisessa keittiö- ja ravintolaympäristössä.

Opettajamme ja ohjaajamme ovat ravintolamaailmassa kouliintuneita ammattilaisia. Heillä on hyvät pedagogiset valmiudet ja nuorten oppimista tukeva palveluasenne. Alan kansainväliset kilpailut, tapahtumat ja yhteistyö tarjoavat omaa työtä rikastavia kokemuksia ja monipuolisia kehittymisen mahdollisuuksia.Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Perho Liiketalousopistossa teet työtä tulevien ammattilaisten koulutuksen ja urakehityksen hyväksi. Missionamme on luoda menestymisen mahdollisuuksia opiskelijoillemme ja koulutusalojemme työnantajille.

Juuremme ja omistajamme ovat vahvasti suomalaisessa yrityselämässä. Koulutusalamme tuottavat uusia kykyjä liiketoiminnan, matkailualan ja ravintola-alan organisaatioiden tarpeisiin. Tutkimme, kehitämme ja verkostoidumme ollaksemme koko ajan parempia ammattilaisten palvelijoita.

Arvoiltamme olemme palveleva, vastuullinen, innostava ja edelläkävijä. Ovatko nämä arvot myös sinulle tärkeitä ja olisitko kiinnostunut työskentelemään meillä?

Perhogatan 11
00100 Helsingfors Ajo-ohjeet info@perho.fi 09 350 9210 Näytä sijainti

Malmin kampus

Latokartanontie 12
00700 Helsinki Ajo-ohjeet info@perho.fi 09 350 9210 Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta