Toiminto

Ravintola Perho

Connect

Ravintola Perho on perinteikäs ja tunnettu etutöölöläinen lounas-, a la carte- ja tilausravintola. Se on myös Perho Liiketalousopiston opiskelijoiden aito oppimisympäristö. Noin 100-paikkaisessa ravintolassa ja sen tilauskabineteissa työskentelevät ammattitaitoiset hovi- ja vuoromestarit yhdessä opiskelijoidemme kanssa. Henkilökunnalla on vahva osaaminen ja kokemus nuorten yksilöllisestä ohjaamisesta ravintolassa työskentelyn saloihin.

Opetusravintolan henkilökunnan päivittäistä työtä rikastavat erilaiset ajankohtaiset tapahtumat, joita suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä opiskelijoidemme kanssa. Ravintolan toimintaa kehitetään moniammatillisissa tiimeissä huomioiden mm. koulutukselliset, liiketaloudelliset ja kestävän kehityksen lähtökohdat. Aloitteellisuus, joustavuus, paineensietokyky ja ihmistuntemus ovat erinomaisia ominaisuuksia, jos harkitset Ravintola Perhoa tulevana työympäristönä.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Perho Liiketalousopistossa teet työtä tulevien ammattilaisten koulutuksen ja urakehityksen hyväksi. Missionamme on luoda menestymisen mahdollisuuksia opiskelijoillemme ja koulutusalojemme työnantajille.

Juuremme ja omistajamme ovat vahvasti suomalaisessa yrityselämässä. Koulutusalamme tuottavat uusia kykyjä liiketoiminnan, matkailualan ja ravintola-alan organisaatioiden tarpeisiin. Tutkimme, kehitämme ja verkostoidumme ollaksemme koko ajan parempia ammattilaisten palvelijoita.

Arvoiltamme olemme palveleva, vastuullinen, innostava ja edelläkävijä. Ovatko nämä arvot myös sinulle tärkeitä ja olisitko kiinnostunut työskentelemään meillä?

Perhogatan 11
00100 Helsingfors Ajo-ohjeet info@perho.fi 09 350 9210 Näytä sijainti

Malmin kampus

Vanha Helsingintie 13
00700 Helsinki Ajo-ohjeet info@perho.fi 09 350 9210 Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta